Monday, August 23, 2010

next programme in planning

coming soon in action!!!!!!!!!!!!!!



BLOOD DONATION CAMPAIGN IN ASSOCIATION WITH HOSPITAL SULTANAH NUR ZAHIRAH

&
BAKTI SISWA BY PERMATA MEMBERS

WISH ALL OF US LUCK!!!!!!

BULETIN PERMATA

during this festive season, PERMATA is publishing their own buletin tittled BULETIN MUBARAK for sale in campus kota..any students who are interested to buy can further contact any second year medical students of UniSZA....it is published 2 weks once...the next edition will be released on 30 august 2010....we would kindly thank your cooperation.....

minggu mesra medic








satu program orentasi khas untuk pelajar2 medic unisza telah diadakan pada 15 & 16 july 2010.....awalnya plan nak ragging tapi tak jadi sebab kesian kat adik2 kami yang innocent nih.....hehehe

banyak aktiviti telah dijalankan sepanjang hari tu.....semua aktiviti yang dijalankan ialah akademik based aktiviti....semua adik2 junior telah dipecahkan mengikut group2 kecil yang diketuai oleh geng-geng senior yang baik hati...time ni lah semua senior dapat berkenalan dengan junior...

pada malam 16 july senior2 menyambut bufday adik2 yang lahir bulan julai....satu drama yang hebat berlangsung sebelum sambutan bufday tu sampai adik2 junior semua menangis....geng-geng senior ni mmg hebat berlakon.....haha......