Saturday, May 31, 2014

The First Annual Dinner of MediSZA (coming soon)

Khas buat ahli-ahli MediSZA yang dikasihi, kalian semua dijemput untuk hadir dan memeriahkan Majlis Makan Malam Tahunan MediSZA yang julung kali diadakan:

dinner

Jom semuaaaa....Persiapkan diri dan mari 'gula-gula'kan diri anda! Hanya di Candy Land 2014!!! (^_^)

~MediSZA Annual Dinner 2014: Reminiscing Sweet Memories~

Sunday, May 18, 2014

Family Day MediSZA 13/14

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Alhamdulillah, setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah SWT kerana sekali lagi pihak MediSZA berjaya menganjurkan Family Day sesi 2013/2014 pada 1 dan 2 Mei 2014 yang lalu.

Pada tahun ini, seperti tahun-tahun sebelumnya, sudah menjadi tradisi keluar besar MediSZA menjayakan Family Day sebagai salah satu usaha untuk mengeratkan lagi hubungan di antara satu sama lain dan seterusnya meningkatkan lagi interaksi dua hala di antara ahli-ahli MediSZA. DSC_0009 Program yang berlangsung selama dua hari ini adalah sambungan daripada Pre-Family Day yang telah diadakan seminggu sebelum ini.

Kali ini, Family Day tampil lebih meriah dengan kehadiran Junior dari tahun pertama yang diberi tugasan untuk merancang acara-acara menarik sebagai pengisian program. Tradisi turun-temurun dari Senior Batch 1 ini masih dipraktikkan untuk memberi peluang kepada junior-junior meraih sebanyak mungkin pengalaman berharga dan sangat berguna.

 

 

DSC_0010

Crews:`Jom praktis cheers…!!!

 

 

DSC_0001

Crews in da house……

 

Antara acara-acara menarik ialah Beach Frisbee and Beach Volleyball.

DSC_0488

`Tangkap frisbee tu….!!`

 

DSC_0503 

    DSC_0277

DSC_0291

 

DSC_0277    

DSC_0219  

  DSC_0237

 

Tidak kurang juga penyokong-penyokong yang terus bersemangat dengan cheers kumpulan masing-masing.

 

DSC_0497

Go Beclo Go Beclo…………Don`t break my heart Beclo..!

 

DSC_0491

Ariba riba ba…..Oxy….Oxy….!

DSC_0115

Karate 2x kasi patah……….

 

DSC_0113

Hexa… Hexa… Ra Ra Ra….!

 

 

Sukaneka-sukaneka yang menarik begitu mengujakan para peserta……..

 

DSC_0146

     Ade nampak macam pelumba lari bertaraf dunia tak?

        DSC_0468               Jangan jatuhkan getah tu………

  DSC_0237

Opppss……macam off track je..!

 

DSC_0122         Ish…penatnye nak nyusun botil-botol ni..!

  DSC_0113       Alamak… coconut bowling dah bertukar jadi coconut baling!

   DSC_0250

Ye, saya pasti berjaya..!

 

Indoor game…..

DSC_0002

Jom lawan…..

DSC_0004

Peace….no war…!!

DSC_0010

Batu seremban…

DSC_0287

Ade bran?? Jom lawan….

DSC_0345

Freeze…!!!!

Tarik tali……….

DSC_0103                DSC_0206             DSC_0115

IMG_6136             IMG_6165                IMG_6151

 

Gambar kenangan…….

DSC_0221

We are the true champion………

IMG_6240

Watch your back… we almost catch yours……….

 

DSC_0216

We are what we are…..

 

 

IMG_6219

Got to redeem back everything!!!